Πού είναι καλύτερα να τοποθετήσουμε φωτοταπετσαρίες με λουλούδια;

Όποιος θέλει να επιστρέφει σε ένα ωραίο και ζεστό σπίτι γνωρίζει ότι υπάρχουν τρόποι για να το επιτύχει και όχι πάντα με πολλά λεφτά. Μερικές φορές πρόκειται για ιδέες διακόσμησης και διαρρύθμισης, ενώ και η μικρότερη λεπτομέρεια μπορεί να είναι σημαντική για τον αντίκτυπο που αφήνει στο χώρο. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο φως και χρώματα, μπορούμε να επιτύχουμε θαύματα ακόμα και σε ένα πιο μικρό και σκοτεινό δωμάτιο.

Με έμπνευση και στόχο τη ζεστασιά του σπιτιού σας, προσφέρουμε μια ποικιλία από υπέροχες φωτοταπετσαρίες για να απολαύσετε μεγαλύτερη χαρά σε κάθε δωμάτιο. Στον κατάλογό μας θα βρείτε μια ποικιλία ειδών που είναι κατάλληλα για διαφορετικές ηλικίες και για διαφορετικούς τύπους χώρων.

Ανάλογα με το στυλ του χώρου, μπορείτε να το ενισχύσετε με μια όμορφη εικόνα σε ολόκληρο τον τοίχο, ειδικά αν ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση και το μέγεθος του δωματίου.

Πού είναι καλύτερα να τοποθετήσουμε φωτοταπετσαρίες με λουλούδια; Τα φλοράλ μοτίβα φέρνουν μια πινελιά ζωντάνιας και φρεσκάδας στο χώρο, ενώ ανάλογα με τα χρώματα της εικόνας, μπορούν να ταιριάξουν ουσιαστικά σε κάθε δωμάτιο. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε φωτοταπετσαρία με πιο έντονα χρώματα και αντιθέσεις για την κουζίνα σας, που θα χαρίσει ζωντάνια στο χώρο.

Γι’ αυτό στην τραπεζαρία ή ακόμα και στην κουζίνα, που είναι χώροι με συνεχή κίνηση, τέτοιες φωτεινές παραλλαγές μπορεί να είναι πολύ κατάλληλες. Σε άλλους χώρους, όπως ένα κομψό σαλόνι, μπορείτε να επιλέξετε πιο ανοιχτές αποχρώσεις με παστέλ τόνους, όμως, όπως είπαμε και πριν, όλα εξαρτώνται από τη διακόσμηση και τα περιβάλλοντα χρώματα. Για περισσότερη έμπνευση, μπορείτε να επιλέξετε όμορφα, λεπτοκαμωμένα λουλούδια σε διάφορα χρώματα με φόντο πολύχρωμους συνδυασμούς που δίνουν μια αίσθηση αρμονίας.

Τα λουλούδια μπορούν να φέρουν στο χώρο μια νότα ζωντάνιας και ηρεμίας. Λόγω της μεγάλης φυσικής ποικιλομορφίας, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τόσους πολλούς καλλιτέχνες, τα πολλά και διαφορετικά φυσικά χρώματα είναι τώρα διαθέσιμα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με πανέμορφες εικόνες της φύσης.

Μικρά, χρωματιστά λουλούδια, λευκές ορχιδέες, καταπράσινα τοπία και όμορφα μπαλκόνια με τουλίπες και τριαντάφυλλα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορούν να σας κάνουν να αισθάνεστε ευχάριστα. Όπως γνωρίζετε, για να είμαστε φρέσκιοι και γεμάτοι ενέργεια, πρέπει να ξεκουραζόμαστε καλά, αλλά και να χαιρόμαστε τη ζωή. Αυτό επιτυγχάνεται όταν φροντίζουμε τον εαυτό μας και περιβαλλόμαστε από αρμονία και ομορφιά.

Έτσι λοιπόν, αν επιθυμείτε να έχετε μια ηρεμιστική ατμόσφαιρα και θέλετε να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας με λουλουδάτες φωτοταπετσαρίες, μπορείτε να επιλέξετε παστέλ αποχρώσεις και πιο μαλακά σχήματα. Το απαλό πράσινο και μπλε χρώμα παρέχει μια αίσθηση ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Ανάλογα με το επιθυμητό μέγεθος, ρίξτε μια ματιά στα μικρά και μεγάλα μεγέθη φωτοταπετσαριών με λουλούδια, που θα ταιριάξουν τέλεια στον τοίχο που έχετε επιλέξει. Έχετε παρατηρήσει ότι μια μεγάλη εικόνα στον τοίχο μπορεί κυριολεκτικά να ανοίξε το χώρο, μεγαλώνοντας οπτικά τις διαστάσεις του δωματίου; Φανταστείτε λοιπόν τι μπορείτε να καταφέρετε με τη βοήθεια του καταλόγου μας για να διακοσμήσετε με ευχαρίστηση το σπίτι σας. Δοκιμάστε τώρα κιόλας!