Καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με φωτοταπετσαρίες

Όταν σκέφτεστε το καλοκαίρι, τι σας έρχεται πρώτα στο μυαλό; Ίσως μια παραλία με χρυσαφένια άμμο και καταγάλανα νερά κι εσάς σε μια βάρκα να αρμενίζετε στη θάλασσα. Άλλοι φαντάζονται ότι κάνουν διακοπές σε κάποιο νησί της Καραϊβικής, ξαποσταίνοντας κάτω από ένα πλούσιο φοίνικα, ή ψαρεύουν στα καταγάλανα νερά. 

 

Οτιδήποτε κι αν περιλαμβάνει η φαντασία σας για το καλοκαίρι, επιλέξτε την εικόνα που θα δώσει μια νότα ανανέωσης και ζωντάνιας στο σπίτι σας. Με μια καλοκαιρινή φωτοταπετσαρία στον τοίχο σας, εύκολα μπορείτε να απολαμβάνετε μια αίσθηση καλοκαιριού ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα.  Για παράδειγμα, σκεφτείτε εικόνες από παραθαλάσσια τοπία, που θα ταίριαζαν με τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή θα της έδιναν έναν αέρα ανανέωσης. 

 

"Τραπέζι δίπλα στο λιμάνι", παραθαλάσσιες ομορφιές κι άλλες εικόνες μπορούν να δώσουν μια εντυπωσιακή, καλοκαιρινή αίσθηση σε κάθε δωμάτιο και σπίτι. Τοποθετήστε μια καλοκαιρινή εικόνα στον τοίχο του καθιστικού σας κι αμέσως η διάθεσή σας θα τονωθεί και το σπίτι σας θα πλημμυρίσει από υπέροχα χρώματα και μια θαλασσινή αύρα. Με τη βοήθεια των φωτοταπετσαριών, κάθε μέρα θα είναι μια μέρα έτοιμη για ταξίδια και καλοκαιρινά όνειρα.